Lasten padelkerhot alkavat 7.9.2023

Lasten padelkerhot aloittavat torstaina 7.9. Padel Kouvolassa. Kausi kestää 30.10. asti.

Ryhmät:

5-8-vuotiaat to klo 17.00-17.45
9-11-vuotiaat to klo 17.45-18.30.

Ilmoittautuminen ja maksut:
Kausi on jaettu kahteen osaan: 7.9.-5.10. sisältäen 5 harjoituskertaa ja 12.10.-30.11. sisältäen 8 harjoituskertaa. Ensimmäinen erä 40 € on sitova viidelle ensimmäiselle harjoituskerralle. Sen jälkeen lapsi voi halutessaan jatkaa kauden loppuun, hinta 64 €. Maksu tulee olla maksettuna ennen kauden alkua. Jälkimmäiselle kaudelle etusijalla ilmoittautumisissa ovat ne, jotka ovat osallistuneet ensimmäiselle kaudelle.

Tunnin kuvaus: tunnit kehittävät monipuolisesti lasten liikunnallisia taitoja. Harjoitteita tehdään leikin varjolla, mutta myös palloon osumista ja lyömistä sekä pelaamista harjoitellaan ikä- ja osaamistaso. Tavoitteena on innostaa lasta liikunnan pariin, kehittää motorisia taitoja ja luoda iloisia onnistumisen hetkiä.

Ilmoittautuminen on sitova ja maksu tulee olla maksettuna ennen kauden alkua. Osallistumatta jääneitä kertoja ei hyvitetä. Mikäli tunti peruuntuisi ohjaajasta johtuvasta syystä, pyritään korvaava kerta järjestämään erikseen.

Osallistuakseen tunnille lapsi tarvitsee mukaansa liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät ja juomapullon. Aikuisen ei tarvitse pysyä hallilla, jos lapsi osaa itsenäisesti käydä tarvittaessa vessassa. Seura ei vakuuta padelkerhoon osallistuvia.

Ohjaajana toimii Antti Mäkinen, joka on valmentanut ja opastanut nuoria padelissa.

 

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAKALENTERIN KAUTTA!